GSM: 0478 20 64 89 bruno@quodnon.be

EVENTVIDEO 

Als u vandaag een event organiseert, leveren we u morgen de video of aftermovie in het Nederlands, het Frans en/of het Engels. Als organisator kan u het sfeerverslag meteen doorsturen naar uw klanten en contacten via mailings of sociale media. Onze audiovisuele producties worden budgetvriendelijk gedraaid door een ervaren journalist en cameraman.

Bekijk hier onze eventvideo ‘Zero Emissie Bus’ 

Bekijk hier onze eventvideo ‘Opening nieuw gebouw KPMG – Brussels Airport’

TESTIMONIAL

In een testimonial (op uw website of sociale media) vertellen uw klanten over de businessvoordelen die ze uit de samenwerking met u halen.  Een informatieve av-reportage met uw business branding maakt deze voordelen in enkele minuten duidelijk voor uw contacten. Quod Non leidt de realisatie van uw testimonial in goede banen, van a tot z.

Bekijk hier onze testimonial in opdracht van Awingu – Aviapartner

 

EMPLOYER BRANDING

In een krappe arbeidsmarkt moet uw organisatie top of mind zijn bij potentiële sollicitanten. In een video van bijvoorbeeld 90 seconden kunt u uw medewerkers laten vertellen over de meerwaarde van uw bedrijf, waarom zij ervoor gekozen hebben voor u te werken. Videogetuigenissen via sociale media zeggen meer dan een mooie advertentie met holle slogans.

Bekijk hier 9 employer branding video’s voor FOD Mobiliteit en Transport (NL/FR) 

Contacteer Ons

2 + 7 =

Bruno De Keyser

Beeldspraak BVBA
E. Verhaerenlaan 70
9050 Gentbrugge - Belgium

 

BTW: BE0473.504.906

GSM: 0032(0)478 20 64 89

E-mail: 

bruno@quodnon.belinkedin_circlefacebook