GSM: 0478 20 64 89 bruno@quodnon.be
MODERATOR / PRESENTATOR 

Bruno De Keyser was meer dan tien jaar interviewer en presentator van Kanaal Z programma’s zoals Trends TV en Trends Gazellen. Daarnaast is hij nog steeds reportage- en videomaker voor bedrijven en (overheids)organisaties.  Laatste jaren presenteerde en modereerde hij debatten, oa voor het Financieel Forum van de Nationale Bank van België (NBB), FOD Mobiliteit en vervoer, Stad Oudenaarde en diverse bedrijfsfederaties en verenigingen zoals VOKA en CIONET (‘What’s next?’ Een seminarie voor Europese CIO’s over dé topics voor de toekomst).

Bruno modereerde ook studiedagen rond duurzaam bouwen voor de Vlaamse Confederatie Bouw en de ingenieursvereniging K-VIV. Hij leidde ook debatten rond de toekomst van het Vlaamse onderwijs (in opdracht van VIRBO, de vereniging van directies in het basisonderwijs van het GO – meer info op de site van VIRBO

In opdracht van Defensie (Koninklijke Militaire School) leidt hij jaarlijks debatten in de studio van Televox (Peutie) over operaties in het buitenland van onze militairen. Voor officieren van het Belgisch leger is dit een oefening debattechniek.

Contacteer Ons

1 + 11 =

Bruno De Keyser

Beeldspraak BV
E. Verhaerenlaan 70
9050 Gentbrugge - Belgium

 

BTW: BE0473.504.906

GSM: 0032(0)478 20 64 89

E-mail: 

bruno@quodnon.belinkedin_circlefacebook