GSM: 0478 20 64 89 bruno@quodnon.be

MEDIATRAINING IN STUDIO

UPDATE CORONA: onze studio is gesloten als gevolg van COVID-19. Online trainingen gaan wél door!

Hoe overleeft u een interview met een journalist?  Wat kan u aan de media vertellen over de jaarcijfers of de innovaties van uw organisatie? En hoe legt u aan de pers uit dat een herstructurering noodzakelijk is voor de groei van uw bedrijf ? In onze studio in Gentbrugge of op locatie organiseren we een training ‘omgaan met de media’, een personal coaching op maat, met interviews voor de camera èn met een uitgebreide analyse nadien. U krijgt inzicht in interviewtechnieken. Ook het vaak onderschatte telefonisch interview, het schrijven van een persbericht, de organisatie van een persconferentie, tips & tricks bij crisiscommunicatie en de rol van sociale media komen aan bod. Om voldoende persoonlijke feedback te kunnen geven, mikken we op maximum 5 deelnemers per sessie. Quod Non verzorgt in de eigen studio of op locatie camera- en mediatrainingen voor IGO (Instituut voor Gerechtelijke Opleiding), diverse federaties, bedrijven en organisaties. In opdracht van Defensie geven we alle trainingen aan PAO’s (Public Affairs Officers), voor de Koninklijke Militaire School (KMS) geven we jaarlijks een training debattechniek in de tv-studio, oa over militaire operaties in het buitenland. 

Onze openingsuren: elke werkdag tussen 8 en 18 u 

Online trainingen op afspraak zijn mogelijk. Vraag nu meer info!

ONZE TRAINERS 

Bruno De Keyser was meer dan 15 jaar interviewer, presentator en reportagemaker voor verschillende Kanaal Z/Canal Z programma’s (oa Trends TV, Knack TV, Trends Gazellen, Z Chemie & Farma, Z Food). Hij modereert vandaag nog steeds debatten en maakt videoproducties voor bedrijven en organisaties. Daarnaast geeft hij trainingen public speaking aan managers en bedrijfsleiders.

Johan De Ryck is van opleiding taalkundige. Sinds dertig jaar is hij journalist nieuwslezer bij de VRT-Nieuwsdienst. Binnen Quod Non is hij actief als mediacoach, lesgever en trainer in communicatietechnieken zowel in geschreven als gesproken woord. Daarnaast modereert hij debatten allerlei en presenteert hij evenementen in de brede socio-culturele sector.

 

HOW TO VIDEO

Het antwoord op de vraag hoe u een media interview (voor de camera) kunt voorbereiden, krijgt u in een ‘how to video’ van productiehuis Quod Non. Videoproducer en mediacoach Bruno De Keyser legt uit waarom u het onderwerp van het interview best vooraf via Google opzoekt, hoe u als geïnterviewde een echte ‘storyteller’ kunt worden en waar u het interview best opneemt. 
Bekijk de video ‘Media interview voorbereiden

 

Contacteer Ons

5 + 8 =

Bruno De Keyser

Beeldspraak BVBA
E. Verhaerenlaan 70
9050 Gentbrugge

Openingsuren: elke werkdag tussen 8 en 18 u

Online trainingen gaan door!

BTW: BE0473.504.906

GSM: 0032(0)478 20 64 89

E-mail: 

bruno@quodnon.belinkedin_circlefacebook