GSM: 0478 20 64 89 bruno@quodnon.be

MEDIATRAINING 

Hoe overleeft u een interview met een journalist?  Wat kan u aan de media vertellen over de jaarcijfers of de innovaties van uw organisatie? En hoe legt u aan de pers uit dat een herstructurering noodzakelijk is voor de groei van uw bedrijf ? We organiseren ook uw mediatraining op maat, een praktijkgerichte coaching met interviews voor de camera èn met een uitgebreide analyse nadien. U krijgt inzicht in interviewtechnieken. Ook het vaak onderschatte telefonisch interview, het schrijven van een persbericht, de organisatie van een persconferentie, tips & tricks bij crisiscommunicatie en de rol van sociale media komen aan bod. Om voldoende persoonlijke feedback te kunnen geven, mikken we op maximum 5 deelnemers per sessie. Quod Non verzorgt nu reeds camera- en mediatrainingen voor IGO (Instituut voor Gerechtelijke Opleiding), diverse federaties, bedrijven en organisaties. In opdracht van Defensie geven we alle trainingen aan PAO’s (Public Affairs Officers), voor de Koninklijke Militaire School (KMS) leiden we jaarlijks debatten in de studio van Televox over militaire operaties in het buitenland. Voor officieren van Defensie is dit een oefening in debattechniek.

ONZE TRAINERS 

Bruno De Keyser was meer dan 15 jaar interviewer, presentator en reportagemaker voor verschillende Kanaal Z/Canal Z programma’s (oa Trends TV, Knack TV en Trends Gazellen). Hij modereert vandaag nog steeds debatten en maakt videoproducties voor bedrijven en organisaties. Daarnaast geeft hij trainingen public speaking aan managers en bedrijfsleiders.

Johan De Ryck is van opleiding taalkundige. Sinds dertig jaar is hij journalist nieuwslezer bij de VRT-Nieuwsdienst. Binnen Quod Non is hij actief als mediacoach, lesgever en trainer in communicatietechnieken zowel in geschreven als gesproken woord. Daarnaast modereert hij debatten allerlei en presenteert hij evenementen in de brede socio-culturele sector.

 

HOW TO VIDEO

Het antwoord op de vraag hoe u een media interview (voor de camera) kunt voorbereiden, krijgt u in een ‘how to video’ van productiehuis Quod Non. Videoproducer en mediacoach Bruno De Keyser legt uit waarom u het onderwerp van het interview best vooraf via Google opzoekt, hoe u als geïnterviewde een echte ‘storyteller’ kunt worden en waar u het interview best opneemt. 
Bekijk de video ‘Media interview voorbereiden

 

Contacteer Ons

5 + 2 =

Bruno De Keyser

Beeldspraak BVBA
E. Verhaerenlaan 70
9050 Gentbrugge

BTW: BE0473.504.906

GSM: 0032(0)478 20 64 89

E-mail: 

bruno@quodnon.belinkedin_circlefacebook